BRUDER 62111 Automobilių plovykla su sportiniu automobiliu ir figūrėlėmis

Prekės kodas: KND3823

Turimas kiekis: Išparduota

Figūrėlės aukštis: 10,5 cm

Pakuotės išmatavimai: 56,5 x 19 x 25,5 cm

Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

Gamintojas: BRUDER

BRUDER 62111 Automobilių plovykla su sportiniu automobiliu ir figūrėlėmis

bworld yra BRUDER žaislų pasaulis. Jį sudaro judančios figūros, gyvūnai, aksesuarai ir teminiai rinkiniai, priskiriami gerai žinomoms BRUDER kategorijoms. Nesvarbu, ar esate vairuotojas, motociklininkas, degalinės prižiūrėtojas, ligoninės palatoje ar motociklų dirbtuvėse, „bworld“ daiktai ištisas valandas linksminasi patys arba puikiai papildo detalias transporto priemones.

Su naujais teminiais rinkiniais galite dar giliau pasinerti į Bruder pasaulį. Spausdinti sienų elementai su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis dabar sukuria dar tikroviškesnio žaidimo foną, o nauja lentynų sistema leidžia sąveikauti su elementais.

Beveik visi BRUDER automobiliai turi būti papildomi degalų ir retkarčiais valomi. Tam skirta nauja, puikiai įrengta „bworld“ degalinė. Siurblys tiekia visas standartines kuro rūšis, taip pat yra įkrovimo stotelė, skirta e-mobile. Prižiūrėtojas dirba modernioje prekybos salėje su kainoraščiu, monitoriumi ir modernia POS sistema.

Yra pilnai veikianti plovimo stotelė nešvarioms transporto priemonėms valyti.

Į integruotą baką įpilkite vandens. Integruotas rankinis oro siurblys padidina slėgį ir vanduo gali būti išleistas valymui naudojant pridedamą įjungimo / išjungimo jungiklį.

BRUDER rodsteris ir vairuotojas kaip klientas papildo šį išsamų rinkinį. Automobilių dirbtuvės bworld (prek. Nr. 62110), bworld motociklų dirbtuvės su Ducati Full Throttle skrembleriu (prek. Nr. 62102), vilkikas MAN TGS (prek. Nr. 03750) ir sunkvežimis MAN TGS Cisterna (prek. Nr. 03775) platus BRUDER asortimentas.

Rinkinyje:

  • 2 Figūrėlė
  • sportinis automobilis
  • Daug įdomių plovyklos priedų

Judesys/funkcija

  • 3 dimensijos judančios galūnės ir galva
  • rankos gali suimti daiktus arba laikyti transporto priemones

 

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Figūrėlės aukštis: 10,5 cm Pakuotės išmatavimai: 56,5 x 19 x 25,5 cm Rekomenduoj..
€6499
Rašyk
Skambink